ماش در بارداری
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد در سایت جسارت
ماش در بارداری ,ماش در بارداری,خوردن ماش در بارداری,مصرف ماش در بارداری,خواص ماش در بارداری,جوانه ماش در بارداری,ماش در دوران بارداری,ماش بارداری,خواص جوانه ماش در بارداری,خوردن جوانه ماش در بارداری,فواید ماش در بارداری,خوردن ماش در بارداری,جوانه ماش در بارداری,مصرف ماش در بارداری,خوردن ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در بارداری,مصرف ماش در دوران بارداری,خوردن جوانه ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در دوران بارداری,خواص ماش در دوران بارداری,خواص ماش سبز در بارداری,خواص جوانه ماش در دوران بارداری,جوانه ماش در دوران بارداری,مضرات جوانه ماش در بارداری,جوانه ماش بارداری,جوانه ماش و بارداری,فواید ماش در دوران بارداری,تاثیر ماش در دوران بارداری,استفاده از ماش در دوران بارداری,ماش و بارداری,ماش برای بارداری,ماش پلو در بارداری,خواص جوانه ها در بارداری,خوردن جوانه ها در بارداری,مصرف جوانه ها در بارداری,خوردن جوانه ها در بارداری,مصرف جوانه ها در دوران بارداری
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
در این مطلب از سایت جسارت به خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد. همانطور که میدانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهمترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاهخواران است
ماش در بارداری
ماش را عرب ها مج، یمنی ها اقطان، عجمها ماشی، سیستانی ها منک، هندیها مانه مینامند. صاحب برهان گوید: ماش هندی غله ای است عودی رنگ به اندام گندم کوچکی و آن را به عربی حب القلب خوانند به کسر قاف. برگ تازهٔ ماش را که نزدیک به درو کردن است، کوبیده آب آن به عنوان دارو و |- مالیدنی جهت درمان استفاده می شود برگ و دانهٔ آن را میتوان به عنوان درمان بسیاری از بیماری ها معرفی کرد. با توجه به خاصیت درمانی ماش برای لکه های پیسی و این که درمان بیماری مذکور باید متکی بر اثر گوارشی انکار ناپذیری باشد، اعجاب انگیز است. بهتر است با آب آن را جوش آورد و آبش را ریخت، دانه اش را به صورت گرد در آورد، که با این کار سموم موجود در ماش از بین خواهد رفت (و حتی مردم عامی نیز برای پخت ماش در ایران آن را جوشانده، آبش را می ریزند).
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه میشود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود.
ماش در بارداری
ماش و روایت: مردی به حضرت رضا ع از پیسی شکایت کرد، حضرت فرمود: ماش را بپزد و حریره کند و خوراک خود قرار دهد. توضیح: ماش تازه را که هنوز درو نکرده اند با برگش کوبیده و آب آن را فشرده وناشتا میل کنند و روی لکه پیسی بمالند یکی از یاران امام رضا ع گوید: از آن حضرت در بارهٔ بهق (سفیدی در بدن) پرسیدم، امر فرمود: ماش را بپزم و جرعه جرعه آن را خورده و غذای خود قرار ده، چنین کردم و عافیت یافتم. باز آن حضرت فرمود: ماش تر را در وقتش بگیر، با برگش بکوب، آب فشردهٔ آن راناشتا بخور و نیز بر روی سفید شده بدنت بمال راوی می گید : چنین کردم و خوب شدم یکی از یاران امام ابی الحسن ع به ان حضرت از بهق ( سفیدی در بدن شکایت کرد ان حضرت به وی فرمود : ماش را بپز و خرد کن و در غذای خود قرار بده سالاد ماش یا چغندر برای کسانی که گرفتار اختلالات روده ای از نظر ترشحات حرکات دودی می باشند تجویز می گردد. اگر آش یا شوربای (پتاژ) آن را که با سیب زمینی تهیه می نمایند تجویز کنند، بهتر است.
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتیها هم توصیه میشود. البته بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.
خوردن ماش در بارداری
ماش در کلام زکریای رازی: ماش خاصیت غذایی زیادی ندارد. سرد کننده است. کسانی که مزاجشان حار است، یا احتیاج به اندک تبریدی دارند و آن را مصرف می کنند احتیاجی به داروی مصلح ندارند چه در ان ضرری که مستلزم علاج باشد وجود ندارد. بر عکس کسانی که مزاجشان سرد است، یا بر اثر خوردن آن نفخ زیاد در معدهٔ آنها تولید می گردد باید در علاج آن اقدام نمایند و با داروهایی مانند معجون زیره دار و خردل رفع نمایند.
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
یادتان باشد که استفاده از آن به این شکل خواص ماش را چند برابر میکند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث میشود همه مواد مغذی بهخصوص آهن در دسترس افزایش یابد پس برای مبتلایان به کمخونی بسیار مفید است.
مصرف ماش در بارداری
ماش از کتب قدیمی: ماش از حبوبات معروفه است. در آخر اول سرد، مایل به خشکی، قوتش تا سه سال باقی است. لطیف تر از عدس، از سایر حبوبات کم نفختر، مولد خلط صالح، مسکن حرارت، التهاب صفرا، قابض، موافق گرده، مقوی عصب، بهترین اغذیه صاحبان تب های حاره است. جهت سرفه و ورم لهاه، درد سر، ضعف باصره، نزلات و ضماد آن با اب مورد مقوی اعضاء و رافع درد ضربه، سقطه، محلل اورام، جالی کلف و با سرکه جهت جرب متقرح، منع عرق مؤثر و قاطع باه، مضر دندان، دیرهضم، مصلح آن در ضرر باه روغن بادام، آب قرطم، بدلش باقالی در میرودین جوارش کمونی، خردلی و مصطکی است و از خواص آن است که با وجود برودت تحریکات سودا و جذام نمی کند
خواص خوردن و مصرف ماش در بارداری و تاثیر ماش برای نوزاد
مصرف ماش هیچگونه ممنوعیتی برای هیچکس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند،محدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت میکند.
خواص ماش در بارداری
ماش در اسلام: نه رازی از اثر گوارشی ماش بحث کرده، نه در قرابادین معتبر قدیمی ذکر شده، بلکه به طوری که ملاحظه فرمودید علم جدید . با این که بر ترشحات و حرکات دودی روده ها موثر است بحثی دارد و ما می دانیم یک رکن اساسی برای درمان لکه های . سفید پیدا شده در بدن تجویز عناصر مؤثر بر دستگاه گوارش است، رکن دیگر تجویز روغن های مخصوص مالیدنی است، شگفتا که هر دو را در اسلام دکتوری و تجویزی داده شده است
ماش در بارداری
- ۹۶/۱۱/۱۶