آشنایی با خواص قهوه سبز و دیابت و کاهش قند خون
آشنایی با خواص قهوه سبز و دیابت و کاهش قند خون
قهوه سبز و دیابت ،قهوه سبز دیابت،قهوه سبز برای دیابت،قهوه سبز قاتل دیابت،قهوه سبز برای دیابتی ها،تاثیر قهوه سبز بر دیابت،خواص قهوه سبز برای دیابت
در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف قهوه سبز و دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
قهوه سبز و دیابت
قهوه سبز “Green Coffee” را می توان قهوه بو داده نشده یا رست نشده تعریف کرد.
دانه های قهوه برای دم آوری و قابل مصرف شدن باید پخته شوند. به عبارت صحیح تر این دانه ها باید مطابق با نوشیدنی که
نیاز داریم به درجات مختلفی رست شده و پس از آن برای تهیه نوشیدنی، این دانه ها باید آسیاب شوند.
قهوه رست شده (بو داده شده) همان قهوه ای است که همه ما می نوشیم.
اما وقتی صحبت از قهوه سبز می شود داستان از آن قرار است که دانه قهوه رست نخواهد شد،
این گونه که دانه خام قهوه را آسیاب کرده و سپس برای تهیه و دم آوری نوشیدنی ها، از آن استفاده می کنند.
قهوه رست نشده علاوه بر اینکه یک قهوه لاغری مناسب است خواص دیگری نیز دارد.
با توجه به مطالعات وسیع در رابطه با این دانه جادویی، دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که خواص دارویی شگفت انگیزی در قهوه تفت داده نشده موجود است و
حتی پزشکان استفاده از آن را برای بیماران قلبی، اشخاص دیابتی و همچنین اشخاصی که مبتلا به اضافه وزن هستند تجویز میکنند و
بسیاری از شرکت های دارویی اقدام به تولید قرص قهوه سبز نموده اند.آنتی اکسیدان اصلی در عصاره قهوه خام یعنی اسید کلوروژنیک،
در آزاد شدن آنزیم G6P به وجود میآید که به طور محسوسی در تعادل قند خون نقش اساسی ایفا میکند،
در نتیجه برای دیابتیها دریافت این مکمل میتواند مفید باشد. تا امروز، دانههای قهوه سبز ، تاثیرگذارترین سلاح در مبارزه با چاقی و
کمک به کاهش وزن هستند. البته خواص دیگری نیز همچون ضد افسردگی و مبارزه با آلزایمر نیز در این قهوه وجود دارد.
مصرف قهوه سبز و دیابت
دانشمندان امروز درمورد شواهد جدید دال بر وجود مواد طبیعی استخراج شده از دانه های سبز قهوه و فواید آن درکمک به کنترل قندخون و
وزن بدن در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 توضیح دادند. آنها این مطلب را در دویست و چهل و پنجمین نشست ملی جامعه ی شیمی آمریکا ارائه دادند.
پرفسور vinsonکه سرپرستی این تحقیقات را بعهده داشت می گوید:
تحقیقات جاری در زمینه ی دیابت نوع 2 بیشتر بروی داروهای خوراکی تحریک کننده ی ترشح انسولین یا کاهش دهنده ی مقاومت به
انسولین متمرکز می باشد یا به بررسی تغییرات تغذیه ای و تاثیر آن بر کاهش وزن و مقاومت به انسولین می پردازند.
کشف یک قرص یا کپسول طبیعی که به کنترل مقدار قندخون و تحریک کاهش وزن بطور همزمان کمک کند پیشرفت بسیار بزرگی در
درمان دیابت نوع 2 محسوب می شود. او ادامه می دهد: بر اساس تحقیقات ما وسایر دانشمندان امکان ابداع چنین درمانی وجود دارد.
در حقیقت شواهد بسیار چشمگیر اپیدمیولوژیکی و سایر شواهد موجود نشان میدهد که مصرف قهوه سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود .
در یک تحقیق بزرگ نشان داده شد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که روزانه 7 فنجان قهوه می نوشند نسبت به افرادی که تنها 2 لیوان قهوه در روز می نوشند ،
50 درصد کاهش می یابد . شواهد نشان میدهد که اسیدهای کلروژنیک که مواد فعال موجود درقهوه هستند در پیشگیری از دیابت و
بهبود کنترل قند خون در محدوده ی نرمال در افراد مبتلا به پیش دیابت ودیابتی موثر است.اسیدهای کلروژنیک گروهی از مواد هستند که
به طور طبیعی درسیب، گیلاس، آلو، آلوی خشک و سایر میوه جات و سبزیجات یافت می شوند.
بیشتر بخوانید :
خواص کاسنی برای مردان
قهوه سبز و جوش صورت
آلو سیاه
گل محمدی
به نقل از ساینس دیلی، اغلب افراد قهوه ی سبز را به دلیل خاصیت کاهش وزن استفاده می کنند و
نوعی قهوه ی رژیمی است به دلیل اینکه میزان کافئین کمتری به نسبت قهوهی عادی دارد.
گفتنی است: علاوه بر کاهش وزن، قهوه ی سبز سبب می شود تا قند موجود در خون نیز کاهش بیاید و
این کاهش قند خون باعث می شود تا فرد در معرض ابتلای کمتری به بیماری دیابت نوع دو قرار بگیرد.
پزشکان نوشیدن این قهوه را به افرادی که به ویژه دچار اضافه وزن و ریسک ابتلا به دیابت هستند توصیه می کنند.
خواص قهوه سبز و دیابت
پرفسور vinsonاز دانشگاه Scrantonدر پنسیلوانیا نشان داد که قهوه منبع اصلی طبیعی این مواد است.
مقادیر زیادی از اسیدهای کلروژنیک در قهوه ی سبز بو نداده یعنی دانه های قهوه یافت می شود ،البته دمای زیادی که
برای خشک کردن قهوه بکار میرود مقادیر زیادی از اسیدهای کلروژنیک را تجزیه می کند به همین علت در این تحقیق بروی عصاره ی غلیظ استخراج شده از
دانه های سبز قهوه که حاوی مقادیر بسیار زیادی اسیدهای کلروژنیک است، کار شده است .
در مطالعه ی قبلی ، پرفسور vinsonو همکارانش دریافتند که افراد دارای اضافه وزن یا چاق که چنین عصاره ای را مصرف می کردند ده درصد از
وزن بدن خود را در طی 22 هفته از کاهش دادند.
در مطالعه ی اخیر تأثیر دوزهای مختلف عصاره ی قهوه ی سبز بروی میزان
قندخون 56 مرد و زن با میزان قندخون طبیعی بررسی گردید. آنها آزمایش تحمل گلوکز خوراکی را برای بررسی پاسخ بدنشان به قند انجام دادند.
سپس درطی یک دوره ی زمانی، به آنها 100 ، 200، 300 و 400 میلی گرم از عصاره ی
قهوه ی سبز که در یک کپسول تعبیه شده بود به همراه آب داده شد و بدنبال آن آزمایش تحمل گلوکز خوراکی را مجدداً انجام دادند،
نتایج نشان دادکه مصرف عصاره ی قهوه سبز بروی پاسخ آنها به این آزمایش تأثیر گذاشته است.
به گفته ی پرفسور vinson تأثیرات قهوه سبز بروی پاسخ بدن این افراد به آزمایش تحمل گلوکز خوراکی کاملاً وابسته به
دوز مصرف عصاره بوده وهیچگونه تأثیرات جانبی گوارشی با مصرف این کپسول ها مشاهده نشد.
تمام دوزهای عصاره ی قهوه سبز سبب کاهش چشمگیر مقدار قند خون نسبت به آزمایش اول شده بود.
ماکزیمم کاهش مقدار قندخون با مصرف 400 میلی گرم از عصاره ی مذکور 30 دقیقه و 120 دقیقه بعد از
مصرف عصاره بترتیب به میزان 24 و31 درصد کمتر از آزمایش اول گزارش شد.
قهوه سبز و دیابت
کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز اثرات ضددیابتی بیشتری به نسبت کافئین دارد.
این ماده جذب گلوکز غذا توسط رودهها را کاهش میدهد و نیز جذب گلوکز موجود در خون توسط ماهیچهها را افزایش میدهد.
هر دوی این عوامل باعث کاهش گلوکز موجود در خون میشود و در نتیجه قند خون کاهش مییابد.
همچنین کلروژنیک اسید با کاهش مقاومت سلولها به انسولین منجر به افزایش جوابدهی سلولها به
فرمان انسولین میشود و با مهار تولید گلوکز در بدن اثرات ضددیابتی خود را اعمال میکند.
از آنجا که قهوه سبز مانند قهوه معمولی تفت داده نمیشود، دانههای آن کمی سفتتر از قهوه معمولی هستند و سختتر آسیاب میشوند.
پس ابتدا دانههای قهوه سبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید.
سپس مخلوط را داخل قهوهجوش ریخته و حدود 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوشطعمتر خواهد شد.
پس از این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و مصرف نمایید.
قهوه سبز و کنترل دیابت
بهتازگی یک مطالعه تحقیقاتی نشان داد آنتیآکسیدانهایی که در قهوه وجود دارد به تنظیم گلوکزها کمک میکند تا
فرایند تولید سلولهای «جدید» چربی در خون کند شود. محققان اعلام کردهاند که
«عصاره دانه قهوهی سبز بو داده نشدهی بدون کافئین» بر پایین آوردن چربی بدن اثر میگذارد و این به مرور منجر به کاهش وزن میشود.
دقت کنید، مصرف عصارهی قهوهی سبز بو داده نشده و نه قهوههای رایجی که روزانه مینوشیم.
در این تحقیق که در یک مجله فرانسوی منتشر شده است، به گروه اول ازشرکتکنندگان در آزمایش، روزانه ۴۰۰ میلیگرم
عصاره قهوهی سبز بدون کافئین داده شد. گروه دوم نیز دارونما دریافت کردند. بعد از ۶۰ روز شرکتکنندگانی که
عصاره دانه قهوه سبز دریافت کرده بودند ۵.۷ درصد از وزن خود را از دست داده بودند. در مقابل،
گروه دوم تنها ۲.۸ درصد کاهش وزن داشتند. البته نتیجهی این تحقیق به معنای سرعت کاهش وزن نیست،
بلکه نشان میدهد مصرف عصاره قهوه سبز به مرور میتواند روی کند کردن تولید سلولهای چربی در بدن تاثیر بگذارد.
قهوه سبز، دانه قهوه پیش از بو دادن آن است. مهمترین نوع قهوه سبز که حاوی اسید کلروژنیک است برای کاهش وزن مورد استفاده قرار میگیرد.
از آنجا که پروسه بو دادن از مقدار این اسید موجود در دانههای قهوه تا 70 درصد میکاهد،
بنابراین قهوه سبز بیش از قهوه معمولی و بو داده، حاوی این اسید است.
قهوه سبز و دیابت
بیشتر بخوانید :
عسل و آبلیمو
انگور سیاه و دیابت
غوره
کاربرد برگ بو در غذا
- ۹۷/۰۷/۰۵