رابطه مصرف انگور و فشار خون و کنترل این بیماری
رابطه مصرف انگور و فشار خون و کنترل این بیماری
انگور و فشار خون ،انگور و فشار خون بالا،شیره انگور و فشار خون،شراب انگور و فشار خون،سرکه انگور و فشار خون،رابطه انگور و فشار خون،آب انگور و فشار خون،انگور فشار خون،انگور برای فشار خون،انگور سیاه و فشار خون،شیره انگور و فشار خون بالا،انگور برای فشار خون بالا،انگور فشار خون را بالا میبرد،شیره انگور فشار خون،شیره انگور برای فشار خون،آیا شیره انگور فشار خون را بالا میبرد،ایا شیره انگور فشار خون را بالا می برد،سرکه انگور فشار خون،ایا سرکه انگور فشار خون را بالا میبرد،رابطه انگور با فشار خون،تاثیر انگور بر فشار خون،تاثیر انگور در فشار خون،انگور برای فشار خون خوب است،فایده انگور برای فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف انگور و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مصرف انگور و فشار خون
انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه های مختلفی است.
این میوه در روی درختی است رونده که به دور خودش می پیچد و بالا می رود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه گاه دارد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد.
انگور یکی از قدیمی ترین میراث های ایران کهن است که خواص بسیاری برای سلامتی و رفع بسیار بیماریها دارد.
خواص انگور و فشار خون
گندم
علف چای
زالزالک و قند خون
بهار نارنج
محققان اعلام کرده اند مصرف انگور با تنظیم متابولیسم برای مبتلایان به فشار خون بالا و دیابت نوع یک مفید می باشد.
میتوان با خوردن انگور، فشار خون را کاهش داد و به بهبود کار قلب کمک کرد.
انگور و فشار خون بالا
تحقیقات نشان می دهند که انگور از پرفشاری خون پیشگیری نموده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
در این بررسی که در موسسه تحقیقاتی سلامت قلب در دانشگاه میشیگان انجام شد، انواع انگور سبز، قرمز و بنفش مورد مطالعه قرار گرفتند و
مشخص شد که این میوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی نقش موثری ایفا می کند.
برای انجام این تحقیق رژیم غذایی موش های آزمایشگاهی به مدت 18 هفته تحت کنترل قرار گرفت. نتایج نشان داد در
موش هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش یافته و عملکرد سیستم قلبی- عروقی با بهبود قابل ملاحظه ای همراه بوده است.
این اثر به ترکیباتی موسوم به فلاونوئید که به وفور در انگور و سایر میوه ها و سبزیجات یافت می شود،
نسبت داده شده است. علاوه بر میوه ها و سبزیجات، کاکائو، قهوه و چای سبز نیز حاوی فلاونوئیدها می باشند.
پرفشاری خون که یکی از بیماری های شایع و کشنده در عصر حاضر می باشد، به فشارخون بالاتر از 14 بر روی 9 اطلاق می شود.
اصلاح شیوه زندگی به معنی پیروی از الگوی تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی، ورزش و تحرک مداوم و منظم،
پرهیز از مصرف سیگار و الکل و مدیریت استرس، مهم ترین گام در پیشگیری و کنترل بیماری پرفشاری خون به شمار می رود.
خواص انگور و درمان فشار خون
انگور به دلیل دارا بودن مواد خاص، موجب تنظیم متابولیسم بدن شده و به همین جهت برای بیماران مبتلا به فشار خون ،
دیابت و بیماریهای قلبی که اختلالی در روند منظم کار متابولیسم آنان به وجود آمده بسیار موثر است.
بسیاری از افراد تصور می کنند که انگور به دلیل داشتن قند برای سلامت بدن به ویژه افراد مبتلا به دیابت مضر است در صورتی که این طور نیست.
در ضمن فشار خون بالا موجب بروز بسیاری از بیماریها و عوارض می شود و یکی از دلایل آن نیز می تواند تجمع چربی در بافتها و رگهای بدن باشد و
از آنجایی که انگور موجب کاهش کلسترول بدن می شود از گرفتگی رگها و عوارض بعدی جلوگیری می کند.
بررسی ها نشان داده مصرف انگور می تواند فشار خون بالا را تا حدی کاهش دهد.
بسیاری از متخصصان تغذیه حتی به بیمارانی که اضافه وزن دارند و می خواهند وزن خود را کاهش دهند توصیه به استفاده از انگور می کنند.
لازم به ذکر است ، بررسی ها نشان داده در پخت و پز نیز استفاده از روغن هسته انگور به اندازه روغن های دیگر
موجب افزایش کلسترول نمی شود و با کاهش چربی ها، کاهش وزن را نیز تسریع می کند.
به عقیده متخصصان تغذیه برای رسیدن به نتیجه مطلوب از نظر سلامتی کاهش کلسترول و فشار خون باید در حدود 300 میلی گرم از این روغن مصرف شود.
انگور مدر و خردکننده سنگ های کلیوی، کاهنده چربی خون، برطرف کننده غم و اندوه و
آرام بخش (بخاطر وجود پتاسیم و فسفات و به زبان طبّ سنّتی دفع مواد سوداوی)، رفع کننده کم خونی (به علّت وجود فراوان
املاحی چون آهن، منگنز و منیزیم)، مؤثّر در درمان پرفشاری خون(بخاطر داشتن مقدار زیادی پتاسیم و منیزیم و نیز مدر بودن)،
نرم کننده سینه، جلواندازنده بلوغ دختران و بازکننده قاعدگی است.
انگور و فشار خون
بیان زارعیان متخصص تغذیه در مورد فواید انگور گفت: این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است.
وی با اشاره به اینکه این میوه برای درمان بیماری های یبوست، عوارض روماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند است،
افزود: انگور، پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند و در کنترل فشار خون موثر است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است، اظهار کرد:
این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است.
این متخصص تغذیه انگور را مقوی و مغذی خواند و افزود:
این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد می کند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می شود.
زارعیان با اعلام اینکه انگور هم چاق کننده است و هم لاغر کننده، اضافه کرد: انگور قرمز برای تصفیه خون و
خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.
وی با اشاره به اینکه انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است،
افزود: افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و
در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند.
زارعیان با بیان اینکه برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، خاطرنشان کرد: آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و
دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی ها بکار می رود.
این متخصص تغذیه یادآور شد: دانه های خشک انگور، صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد.
انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده (سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند.
انگور کالری کمی دارد و سرشار از ویتامین سی و فیبر است، بنابراین یک خوراکی بسیار مفید و مغذی به شمار می آید ، ا
ما یک ماده به نام ” تیرامین ” در آن وجود دارد، یک نوع اسید آمینه که از شکستن زنجیره پروتئینی در غذاهای مانده به وجود می آید.
اگر شما هم با مصرف انگور دچار سردرد می شوید لازم است ابتدا فشارخون خود را کنترل کنید.
انگور و فشار خون
بیشتر بخوانید :
برگ بو و سوسک
گل محمدی برای یبوست
کالری جوانه ماش
زنجبیل در سرماخوردگی
- ۹۷/۰۷/۰۵